Combigas

Meer dan 20 jaar specialist

Combigas is al meer dan 20 jaar specialist in complexe gasinstallatietechniek voor medische-, industriële- en laboratoriumtoepassingen in Nederland. Onze expertise reikt vanaf de aanlevering van gassen tot aan de uiteindelijke toepassing in werkplaatsen, productiehallen, ziekenhuizen en laboratoria.

Onze klanten waarderen het hoge kennisniveau van onze medewerkers Om te zorgen dat kwaliteit, veiligheid en beheersbaarheid van risico’s gegarandeerd blijven, leiden we onze medewerkers intern op. Zo beschikken de technici over specialistische kennis op het gebied van gaseigenschappen en toepassingsmogelijkheden en zijn ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen, veiligheidsvraagstukken en wet- en regelgeving.

ONZE KLANTEN WAARDEREN HET HOGE KENNISNIVEAU VAN ONZE MEDEWERKERS

Om te zorgen dat kwaliteit, veiligheid en beheersbaarheid van risico’s gegarandeerd blijven, leiden we onze medewerkers intern op. Zo beschikken de technici over specialistische kennis op het gebied van gaseigenschappen en toepassingsmogelijkheden en zijn ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen, veiligheidsvraagstukken en wet- en regelgeving.

LANDELIJKE DEKKING VAN COMBIGAS TECHNICI

Combigas is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 40 vaste medewerkers. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland. Daarom wonen onze technici ook verspreid over heel Nederland. Zo heeft u altijd een technicus bij u in de buurt.

KOM JIJ WERKEN BIJ COMBIGAS?

Bij Combigas zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hieronder de vacatures. Heeft u vragen over één van de vacatures, bel ons op 038 – 46 00 200.

Vacatures